Je dag vol energie beginnen? Kies dan voor ons Hendrik Hamel-ontbijt in samenwerking met de Vitamine Kantine. Dit arrangement bestaat uit heerlijke overnight oats, versgeperste groente- en fruitsappen engezonde wraps. Zonder gedoe.

Kenden ze de Vitamine Kantine eeuwen geleden maar! Het bedrijf maakt gezond, vers en puur eten voor iedereen bereikbaar. De beste remedie tegen scheurbuik, in de gedachte van de Gorinchemse zeeheld Hendrik Hamel. Denk aan groente- en fruitsappen, koudgeperst uit de slowjuicer, wraps boordevol verse ingrediënten, gemengde salade. Simpel, maar heerlijk! En zonder dat je je zorgen hoeft te maken over onnodige verspilling en ongezonde toevoegingen. Zo stelde de Vitamine Kantine speciaal voor dit arrangement een (h)eerlijke overnight oat samen: een beker havermoutvlokken in amandelmelk, aangevuld met een schep Griekse yoghurt, vers fruit en een lepel gepureerde seizoensfruit als jam. Loopt het water je al in de mond? 

Voor de Gorinchemse zeeheld Hendrik Hamel was scheurbuik niet het enige gevaar dat op de loer lag. Als boekhouder van de VOC zou hij midden op zee zomaar te maken kunnen krijgen met piraten of een aanhoudende windstilte die je dagenlang op dezelfde plek hield. In 1653 belandde hij – onderweg naar Japan – in een storm en strandde op de kust van Korea. Dankzij het reisverslag dat hij daarna maakte in opdracht van de VOC, werd hij uitgeroepen tot ontdekker van het land.

lunch.jpg
 

Hendrik Hamel Ontbijt

Overnight Oat
Deze beker met havervlokken in amandelmelk is de specialiteit van het huis en speciaal voor dit arrangement samengesteld. een schep Griekse yoghurt, een lepel seizoensfruit en een nachtje in de koelkast maken het gerecht helemaal af.

Groente-/fruitsap
Koudgeperst uit de slowjuicer

Halve wrap Caesar, Guacamole of Falafel (vega)
Verrassende gerechten opgerold in een heerlijke wrap.

Flesje water 
Om de dag gehydrateerd te beginnen.